Контакти:

01001, Україна, м.Київ,

Майдан Незалежності, 2

тел. +38 044 229 75 83

Публікації

Оподаткування медичних клінік, закладів охороно здоров’я та приватних лікарів: ПДВ, прибуток, суд...

Останні законодавчі зміни торкнулися майже всіх галузей української економіки: реформа освіти, ре...


Детальніше...
Повернення обладнання для майнингу після його вилучення під час обшуку

Обшук пройшов для правоохоронців успішно. Обладнання для майнингу було знайдено та вилучено. Чи є...


Детальніше...

Семінари

Особливості проведення податкових перевірок 2015

План семінару:

1. Неофіційні правила, якими керуються працівники фіскальних (податкових) органів ...


Детальніше...
Захист бізнесу від контролюючих та правоохоронних органів

План семінару:

1. Основні принципи захисту підприємств у відносинах з контролюючими та правоохоро...


Детальніше...

Підписатися на новини

Світове видання International Tax Review (World Tax) опублікувало щорічний рейтинг юридичних компаній в сфері податкового права та трансфертного ціноутворення. Юридинча компанія allTax юридичні та податкові радники була відзначена серед компаній, що мають позитивну практику в податковому праві та трансфертному ціноутворенні. Іnternational Tax Review (World Tax) зазначило про allTax юридичні та податкові радники наступне:

«The tax firm allTax is located in the Kyiv and comprises 10 professionals purely dedicated to tax. Artem Sereda, a transfer pricing expert with vast experience in tax law, and Victor Sereda, an expert in tax law and corporate security business with more than 30 years' experience, lead the practice which offers a broad spectrum of tax consulting services as well as tax dispute solutions. The firm comes highly recommended by clients. One client said: "We would like to hire the company in the future. We think it is one of the best tax law and transfer pricing companies in Ukraine. I recommend allTax as a perfect partner for any business entity in tax law and transfer pricing." Another client praised Victor Sereda for his advice and approachable nature» (http://www.itrworldtax.com/firms/alltax/alltax#/analysis). («Податкова фірма allTax знаходиться в Києві та налічує 10 професіоналів, які читко спеціалізуються на податках. Артем Середа, експерт з трансфертного ціноутворення з солідним досвідом в податковому праві, та Віктор Середа, експерт з податкового законодавства та корпоративної безпеки бізнесу з досвідом більше ніж 30 років, - очолюють практику компанії, та пропонують клієнтам широкий спектр консалтингових послуг з оподаткування, а також вирішення спорів в податковій сфері. Компанія allTax високо оцінена своїми клієнтами . Один клієнт сказав: «Ми з радістю будемо користуватися послугами компанії в майбутньому. Ми стверджуємо, що це одна з найкращих компаній в сфері податкового права та трансфертного ціноутворення в Україні. Я рекомендую allTax як надійного партнера для будь-якого бізнесу в сфері податкового права та трансфертного ціноутворення». Інший клієнт відзначив Віктора Середу за його корисні поради та гарні особисті якості»). allTax юридичні та податкові радники вдячне виданню International Tax Review (World Tax) за позитивний відгук про нашу компанію та пишається таким досягненням.

* * * * *

Коментар, партнера allTax Артема Середи, стосовно позитивного відгуку від International Tax Review (World Tax): «Позитивний відгук видання International Tax Review (World Tax) про компанію allTax юридичні та податкові радники, був для мене приємною несподіванкою. Приємно, коли твої клієнти та світові видання, такі як International Tax Review (World Tax) дають вам позитивну рекомендацію. Бути високо оціненим клієнтами, яким надавалися послуги, - мрія кожної юридичної фірми. Залишається лише удосконалюватися та бути для клієнтів більш корисними ніж ми були останнього разу».

* * * * *

Про International Tax Review (World Tax): International Tax Review (World Tax) є світовим виданням, яке проводить щорічні рейтинги юридичних фірм в багатьох країнах світу. World Tax проводить свої дослідження в 50 країнах світу, надаючи потенційним клієнтам достовірну інформацію стосовно ринку юридичних послуг з податкового права, трансфертного ціноутворення, консультантів, та юридичних компаній, які себе зарекомендували позитивно в цих галузях.