Контакти:

01001, Україна, м.Київ,

Майдан Незалежності, 2

тел. +38 044 229 75 83

Публікації

Оподаткування медичних клінік, закладів охороно здоров’я та приватних лікарів: ПДВ, прибуток, суд...

Останні законодавчі зміни торкнулися майже всіх галузей української економіки: реформа освіти, ре...


Детальніше...
Повернення обладнання для майнингу після його вилучення під час обшуку

Обшук пройшов для правоохоронців успішно. Обладнання для майнингу було знайдено та вилучено. Чи є...


Детальніше...

Семінари

Особливості проведення податкових перевірок 2015

План семінару:

1. Неофіційні правила, якими керуються працівники фіскальних (податкових) органів ...


Детальніше...
Захист бізнесу від контролюючих та правоохоронних органів

План семінару:

1. Основні принципи захисту підприємств у відносинах з контролюючими та правоохоро...


Детальніше...

Підписатися на новини

allTax юридичні та податкові радники подає позов до Міністерства оборони України в інтересах одного з лідерів ринку по заготівлі та обробці деревини. Предметом позову є земельна ділянка, якою користується Міністерство оборони України в особі структурного підрозділу, площею 269 га. Вартість земельної ділянки складає понад 10 млн. гривень.

* * * * *

Експертиза: підставами для скасування державного акту на землю Міністерства оборони України є його отримання з порушенням положень Земельного кодексу Української РСР 1970 року, а саме: не визначеність отримувача акту, відсутність розробленої технічної документації, відсутність встановленних межевих знаків та погодження з суміжними землекористувачами, наявність накладання земельної ділянки Міністерства оборони України на земельні ділянки суміжних землекористувачів.

* * * * *

Враховуючи виключну підсудність справи, судові слухання будуть відбуватися в господарському суді м. Києва. Інформація про результати розгляду справи буде розміщуватися на сайті компанії allTax юридичні та податкові радники. Інтереси лідера ринку по заготівлі та обробці деревини представляє команда allTax юридичні та податкові радники під керівництвом Артема Середи.

* * * * *

Артем Середа партнер allTax ввійшов в п’ятірку кращих адвокатів з кримінальних справ allTax захищає інтереси найбільшого товариства в Україні в галузі обслуговування пасажирів стосовно спору з Фондом державного майна за приміщення в центрі Києва вартістю понад 2,5 млн. доларів США allTax успішно захищає інтереси великого зернотрейдера в Вищому адміністративному суді в податковому спорі