Контакти:

01001, Україна, м.Київ,

Майдан Незалежності, 2

тел. +38 044 229 75 83

Публікації

Оподаткування медичних клінік, закладів охороно здоров’я та приватних лікарів: ПДВ, прибуток, суд...

Останні законодавчі зміни торкнулися майже всіх галузей української економіки: реформа освіти, ре...


Детальніше...
Повернення обладнання для майнингу після його вилучення під час обшуку

Обшук пройшов для правоохоронців успішно. Обладнання для майнингу було знайдено та вилучено. Чи є...


Детальніше...

Семінари

Особливості проведення податкових перевірок 2015

План семінару:

1. Неофіційні правила, якими керуються працівники фіскальних (податкових) органів ...


Детальніше...
Захист бізнесу від контролюючих та правоохоронних органів

План семінару:

1. Основні принципи захисту підприємств у відносинах з контролюючими та правоохоро...


Детальніше...

Підписатися на новини

Міжнародне юридичне видання International Tax Review проводило щорічне дослідження серед експертів (адвокатів, юристів, податкових радників) в сфері вирішення податкових спорів (Tax Controversy Leaders). Віктор Середа та Артем Середа визнані як лідери-експерти в сфері вирішення податкових спорів міжнародним юридичним виданням International Tax Review (http://www.internationaltaxreview.com/IssueArticle/3745746/Supplements/Ukraine.html?supplementListId=98273).

* * * * *

Коментар керуючого партнера allTax юридичні та податкові радники Віктора Середи стосовно номінації в рейтингу видання International Tax Review:

«Успіх лідерів юридичної фірми – це, в першу чергу, результат наполегливої праці всієї команди. Я вдячний партнерам і помічникам, які доклали максимум зусиль для нашого спільного успіху. Задоволений тим, що команда продовжує наполегливо працювати, щоб побачити більше прізвищ експертів allTax юридичні та податкові радники в номінації «Лідери з вирішення податкових спорів» (Tax Controversy Leaders) в наступному році».

* * * * *

Про International Tax Review: International Tax Review є відомим міжнародним виданням, яке проводить щорічні дослідження серед юридичних фірм, що спеціалізуються на податках та експертів з оподаткування, вирішення податкових спорів, податкового консалтингу. Дослідження проводиться в більше ніж 100 країнах світу, включаючи Україну. Результати щорічних досліджень публікуються в рейтингах, до яких включають лише компанії та експертів з оподаткування, які мають бездоганну репутацію серед клієнтів та юристів.

* * * * *

allTax консультує великого імпортера товарів з застосування податкового компромісу за результатами якого товариству списано податкових зобов’язань на 1 млн

allTax вступає в трудовий спір з Райффайзен Лізинг Аваль

allTax успішно відбиває рейдерську атаку та захищає інтереси товариства в спорі за нерухоме майно площею понад 520 квадратних метри обзоры недвижимости